Taavin korvat on kutissu jonkin aikaa todella paljon. Alkukesällä käytiin eläinlääkärillä, joka antoi loishäädön. Mitään loisiin viittaavaa ei muuten ollut, mutta varmuuden vuoksi. Ja kun se ei korvien kapsuttelua lopettanut kokeiltiin allergiaruokaa. Sillä ruualla ei ollut mitään vaikutusta korvien kutiamiseen. Turkista tosin tuli pehmoinen ja sileä.

Tässä kohtaa vaihdoin eläinlääkäriä, kun en oikein tuosta edellisestä tykkää. Taavi on ollut todella arka noista korvistaan. Päähän ei ole miellellään saanut koskea, joten eipä noihin korviinkaan ole oikein päässyt kurkkaamaan. Tämä toinen eläinlääkäri on kalliimpi, mutta hän varaa aina kunnolla aikaa jokaiselle asiakkaalleen. Ennen kaikkea hän osaa käsitellä eläimiä ja onnistui korviin katsomaan. Ja hän huomasi sieltä tulehduksen. Nyt ollaan sitten annettu kuuri korvatippoja ja lääkepillereitä. Ja korvien kutina on hävinnyt.

Oli kyllä ihan mielenkiintoinen operaatio laittaa Taaville kaksi kertaa päivässä korviin tippoja, kun se aristi niitä tosissaan. Lääkepillerin antaminen ahneelle koiralle ei niin vaikeaa olekaan. Nyt toivon, että tuo korvien kupsettelu loppuisi tähän. Joko siellä on ollut tulehdus alun alkaenkin (jota eka ell ei havainnut) tai sitten Taavilla voi olla jokin yliherkkyys, joka altisti tulehdukselle.

Viime aikoina Taavi on ollut mukavampi koira. Semmoinen ylenpalttinen häsläys ja känkkäröinti on jäänyt pois. Joko syynä on parantuneet korvat tai sitten ne pari aikasempaa näpsyä sähköaidasta...